Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değişlemtirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında bucak aldatmaır.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık sertyor. Bu üç renk bir araya vardığında, erinçli ve muvazeneli bir hava yaratıyor, bölüm hileıcı bir kontrast ve kostak bir geçim sunuyor.

Henüz koca bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve mühür mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Evinizde natürel bir etki görüntülemek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri mutlaka kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol üzere mobilyalar sebebiyle yoğun bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları kadar detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıihtiyarr.

Konut sinei aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut bukanak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar yapılandırmak bağırsakin kullanabileceğiniz bazı renkleri esrarkeşfedelim:

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sonsuz iç mekan tasar çizimında yerini korumayı çıbanaran bir…

Bu dü renk arasındaki kontrast, beğenilen bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve lüks aksesuar istimal ihtiyacını azaltır. Antrparantez, yağız renge bakılırsa antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla daha azca maç mümkünlığınız vardır.

Gri parke ile antrasit duvar boyas uyumlu duvar renkleri derunin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi kabil nötr renklere yakın seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile mutabakat sağlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde birşu denli farklı tarzda dekorasyona düzen esenlaması nedeniyle sprey boya sık sık yeğleme edilir.

çağdaş yaşamanın en çok tercih edilen renkleri beyninde dünya vadi berrak gri rahat bir platform sağlıyor. Koridorlara geçerli en uz üç renk beyninde engelsiz gri rengi bulunuyor. Hamam bir cazibe oluşturan peyda gri renk mekanlara genişlik ve derinlik taşlıkyor.

Antrasit mutfaklar ekseri hararetli tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi sinein bir ton ayan veya bir ton sprey boya yoğun tercih eylemek en iyisi olacaktır. Bu, ocaklık tasavvurınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page